Tjedan u raju

Jeste li umorni od stresa, buke i svakodnevnog života? Dosta Vam je velikih hotela, gužve i pretrpanih plaža? Želite provesti odmor relaksirajući se na skrivenim otocima Jadranskog mora?

Provedite krstarenje s prijateljima ili dragom osobom; u intimnoj atmosferi, daleko od gužve i velikih gradova Mi imamo sve što Vam treba, brod dizajniran u svakom detalju samo za Vaše uživanje. Probudite se svako jutro na drugom otoku i zaboravite na sve dok pijete svoju prvu jutarnju kavu uz zvuk galebova. Jedino što postoji su zvuk mora i vjetra, plivanje u skrivenim uvalama i istraživanje čarobnih malih mjestašca. Navečer se opustite uz svijetlo svijeća i nezaboravne zalaske sunca. Možete sami kuhati i pustiti mašti na volju ili prepustiti sve u ruke posade i samo se pojaviti za pripremljenim stolom gdje će Vas čekati tipična jela mediteranske kuhinje.

U ponudi su jednotjedna i dvotjedna krstarenja- ali spremni smo prilagoditi se i svim Vašim željama ukoliko imate drugačije ideje te jednostavno slijediti inspiraciju tog dana.